Najcešće Postavljana Pitanja

Trenutno nije moguće poručiti iteme direktno putem sajta. Ukoliko ste zainteresovani za neki item možete nas kontaktirati putem facebook-a ili na Steam profil Dota2prodaja.com

Category: Pitanja

Vlasnik sajta je član Steam zajednice od januara 2013. godine, nikada nije imao VAC ban ili bilo kakvu drugu vrstu restrikcija, Steam level profila je 50 i godinama se bavi trgovinom itema (što mogu potvrditi mnogobrojni pozitivni komentari na Steam profilu). Sajt Dota2Prodaja.com i prodaju itema startovao je početkom 2016 godine sa ciljem da igračima koji nemaju Steam wallet, ili trenutno ne raspolažu sa novcem tamo, omogući kupovinu itema za Dota2 i Counter Strike: Global Offensive po izutetno pristupačnim cenama. Jedini dokaz da je kupovina putem nas sigurna su stotine zadovoljnih kupaca sa kojima smo imali priliku da saradjujemo. Većinu naših kupaca možete pronaći u prijateljima na profilu, slobodno ih dodajte i pitajte za iskustva sa nama, a takodje ih možete pitati i putem naše facebook stranice u komentarima. Svaki naš dosadašnji kupac je maksimalno ispoštovan i nikada nismo imali nikakve zamerke.

Category: Pitanja

Uplata novca se vrši u Vama najbližoj Pošti putem PostNet-a, stalni kupci dobijaju mogućnost uplate na dinarski račun u banci. Iteme dobijate odmah nakon uplate, tačnije nakon što nam pošaljete sliku PostNet uplatnice.

Category: Pitanja

Nažalost, ne.

Category: Pitanja

U slučaju da ne možete da dodajete prijatelje na Steam, pošaljite nam svoj ID ili Steam link na FB STRANICU. Mi ćemo Vas ubrzo dodati, a nakon što prihvatite pokušajte da nam pošaljete Trade offer ( Otvorite chat sa dota2prodaja.com preko steama i pored mog imena u opcijama nađite, a zatim kliknite na Invite to Trade opciju). Ako Vam tada ne pokaže nijednu grešku, to znači da možete da trejdujete i 100% možete da primate iteme od mene.

Category: Pitanja

Moguće je i u zavisnosti od toga koji je item/set u pitanju postoje odredjeni uslovi saradnje. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate radi dogovora.

Category: Pitanja

Moguće je, ali samo u slučajevima da itemi koje vi nudite imaju dobar flow na Steam marketu i da su veće vrednosti od itema koje želite. Za ovakve vrste transakcije dodajte Steam profil dota2prodaja.com u prijatelje radi dogovora.

Category: Pitanja

Naravno. Na sve kupovine preko 4000 dinara, kao i za redovne kupce, obezbedjeni su popusti kao i razni pokloni.

Category: Pitanja

Ne. Nažalost nemam mnogo vremena za razgovor sa kupcima, u želji da napravim što više itema kako bih proširio ponudu ali i bio jeftiniji,  odlučio sam se da sve porudžbine primam putem poruka na facebook-u i Steam-u.

Category: Pitanja

Da, moguce je. Za više informacija o tome koliko Vaši itemi vrede i koliko mi možemo da Vam ponudimo za njih kontaktirajte nas.

Category: Pitanja

Load More